Banner

‘s-Hertogenbossche Avondvierdaagse slaat nieuwe weg in met naamsverandering

Voor de 69e keer wordt de avondvierdaagse georganiseerd door de Stichting ’s-Hertogenbossche avondvierdaagse. Dit sportief evenement behoort tot één van de grootste van onze stad en is al jaren onvoldoende in de picture. Tijd voor drastische maatregelen. Het is tijd om de avondvierdaagse weer letterlijk op de kaart te zetten.

De stichting ontvangt geen subsidie van de gemeente en dient het jaarlijks 4-daagse evenement zelf te bekostigen. Door de economische crisis is het sponsorgeld de afgelopen jaren teruggelopen. Ook is de pr medewerker, een belangrijke schakel binnen de stichting, weggevallen.

Brabant Marketing het full-service marketingbureau uit Rosmalen heeft met de stichting de handen ineen geslagen en biedt zijn dienstverlening aan om de stichting opnieuw op de kaart te zetten. Brabant Marketing is een volledig nieuw, jong en ambitieus bureau voor online, offline en video-marketing op een creatieve en effectieve manier.

De eerste belangrijke aanpassing die per direct is doorgevoerd is de naamswijziging, De ’s-Hertogenbossche Avondvierdaagse treedt voortaan naar buiten als: ’ Bossche Avondvierdaagse’. Uiteraard mag een verfrissende nieuwe huisstijl met bijbehorende website niet ontbreken.

 

Remco de Vaan van Brabant Marketing:

‘’De Avondvierdaagse is een typisch ‘’Bosch’’ evenement waar jong en oud jaarlijks veel plezier aan beleven. De communicatie zal worden aangepast aan de hedendaagse eisen die het evenement verdient.

De avondvierdaagse is bij uitstek de manier om kinderen in beweging te krijgen. Het is jammer dat de gemeente in het kader van sport en bewegen dit evenement niet meer ondersteund. Met teruglopende financiële middelen wordt het steeds moeilijker om het evenement elk jaar weer te organiseren. Om het evenement laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen te houden vindt het bestuur van de organisatie het niet wenselijk om het inschrijfgeld te verhogen. Om het voor het Bossche bedrijfsleven interessanter te maken zijn er nieuwe mogelijkheden om beter met hun doelgroep te kunnen communiceren. Bossche bedrijven die mee participeren zullen een prominentere rol spelen tijdens het evenement.

 

Christian Tomassen van Brabant Marketing:

‘’De avondvierdaagse was nodig toe aan een nieuwe huisstijl, vormgeving en aan een goed social media plan, hier zijn wij direct op ingesprongen.’’

 

Om de doelstelling te realiseren is het belangrijk om de Bossche Avondvierdaagse meer zichtbaar te maken door het extra onder de aandacht te brengen. Zo krijgt het evenement haar eigen tv-programma bij de commerciële zender TV73 en zal  het evenement weer toegankelijker en interessanter worden voor sponsoren.

Volgend jaar staat er een bijzonder jaar te wachten, want dan wordt het evenement voor de 70e keer georganiseerd. Een absolute mijlpaal voor de stichting en alle tientallen vrijwilligers die zich elk jaar weer trouw inzetten voor de volledige organisatie.

De Bossche Avondvierdaagse vindt dit jaar plaats van 26 t\m 29 mei 2015.
De starttijd voor de 10 -15 km is 18.00 uur
De starttijd van de 5 km is 18.30 uur.
Voor onze 25 km wandelaars blijft de starttijd ongewijzigd, zij kunnen starten vanaf 15.00 uur.

 

Startplaatsen:

1ste dag v.v. TGG (de Donken)

2de dag Sociaal Cultureel Centrum de Biechten (Hintham)

3de dag CHC-Orka (Kooikersweg)

4de dag de Parade

 

Inschrijven:

Groepen, scholen en individueel; Fam van Dinther – Lemsterland 22 (Maaspoort)

Individueel; Dirven schoenen – Hinthamerstraat 77 en bij V.V.V. Markt 77

 

Inschrijfgeld; € 4,00 bij voorinschrijving en € 5,00 bij na-inschrijving.

Voor 25 km wandelaars bedraagt het inschrijfgeld € 8,50.

Het is mogelijk om op de 1ste dag bij v.v. TGG nog in te schrijven.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze vernieuwde website: www.bosscheavondvierdaagse.nl