286891931_5189407274487160_8884368177208727703_n

Word Vriend van de Bossche Avondvierdaagse!

Al jaren beleven meer dan 3500 fanatieke wandelaars van alle leeftijden veel plezier aan de Bossche Avondvierdaagse, waar wij als organisatie uiteraard super trots op zijn! Sinds jaar en dag kunnen wij rekenen op een grote groep vrijwilligers die zich inzetten om er steeds weer een groot succes van te maken. Een evenement als het onze is niet te organiseren zonder de inzet van vrijwilligers en sponsoren, want zonder hen staan onze wandelaars stil…

Graag doen we voor de sponsoring een beroep op u, want zou het niet geweldig zijn als ook ú een bijdrage kunt leveren aan het plezier van onze wandelaars? Onder hen veel kinderen, die dapper doorstappen om op vrijdag die felbegeerde medaille om te kunnen hangen. Uw financiële bijdrage zal ons in de gelegenheid stellen om er vier mooie avonden van te maken., daarvoor hoeven we alleen maar ‘vrienden’ te worden!
Heeft u interesse om ook ‘Vriend van de Bossche Avondvierdaagse’ te worden? Download dan het Vrienden van de Bossche Avondvierdaagse formulier, vul ‘m in en mail ‘m naar secretaris@bosscheavondvierdaagse.nl en we nemen spoedig contact op. Namens alle wandelaars en vrijwilligers: BEDANKT!