Bosscha-Avond4Daagse-2015

70E BOSSCHE AVONDVIERDAAGSE WORDT FEESTELIJKE EDITIE!

De Bossche avondvierdaagse  is een begrip in de stad. Dit jaar viert zei haar 70e editie. Elk jaar wordt het vierdaagse evenement georganiseerd door de Stichting ’s-Hertogenbossche Avondvierdaagse. Dit sportief evenement behoort tot één van de grootste van onze stad en is niet meer weg te denken.

Vorig jaar is de stichting een nieuwe weg ingeslagen door met een nieuwe naam en een vernieuwde uitstraling naar buiten te komen. Dit heeft geresulteerd in een verfrissende website en huisstijl. Het evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni.

Het bestuur van de Bossche Avondvierdaagse gaat dit jaar voor een feestelijke editie. De start van de 5km loop zal dagelijks feestelijk afgetrapt worden met het oplaten van 70 ballonnen. De eerste 70 wandelaars die zich melden bij de start van de 5km krijgen een ballon. Entertainer Nancy van Heeswijk zal op ludieke wijze het startsein geven en zorgt voor sfeer en gezelligheid.

De avondvierdaagse is bij uitstek de manier om kinderen in beweging te krijgen. Elk jaar weer lopen er ruim 4000 deelnemers mee waarvan ca. 25 scholen actief deelnemen.

Om het evenement laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen te houden is het ook dit jaar weer gelukt om het inschrijfgeld niet te verhogen.

Startplaatsen:

1ste dag v.v. TGG (de Donken)
2de dag Sociaal Cultureel Centrum de Biechten
3de dag CHC-Orka (Kooikersweg)
4de dag de Parade

Voorinschrijvingen: 2 Mei t/m 20 mei 2016

Groepen, scholen en individueel; Fam van Dinther – Lemsterland 22 (Maaspoort) Individueel; Dirven schoenen – Hinthamerstraat 77 en bij V.V.V. Markt 77

Inschrijfgeld; € 4,00 bij voorinschrijving en € 5,00 bij na-inschrijving. Het is mogelijk om op de 1ste dag bij v.v. TGG nog na in te schrijven.