3 kinderen

70e Bossche Avondvierdaagse is interactieve editie: ‘o.a. live te volgen via social media’.

’s-Hertogenbosch – Over 8 dagen is het alweer zover dan begint de avondvierdaagse. Dit jaar wordt het een waar spektakel omdat de organisatie haar 70 jarig jubileum viert.

Vrijdag 20 mei is de voorinschrijving beëindigd voor de 5, de 10 en de 15 kilometer. Mocht je nog in willen schrijven, dan kan dit gewoon op de eerste dag bij het startbureau. De start is dan bij TGG aan de Diepte in ‘s-Hertogenbosch. Je bent welkom vanaf 17.30 uur.

Het advies is om tijdig aanwezig te zijn om verzekerd te zijn van deelname.

Wandelaars die graag willen deelnemen aan de 25 km, kunnen zich nog steeds via de website (www.bosscheavondvierdaagse.nl) inschrijven. Maar ook zij zijn uiteraard op de eerste dag nog van harte welkom.

 

Wederom veel belangstelling voor de avondvierdaagse

Uit de voorinschrijving blijkt dat er weer veel belangstelling is voor de avondvierdaagse. Er zijn nu al bijna 3.500 wandelaars aangemeld. De organisatie hoopt dit jaar de magische grens van 4000

wandelaars te overschrijden.

 

Bossche Avondvierdaagse te volgen via internet en televisie

Dit jaar zet de organisatie groots in op social media. De avondvierdaagse is dus interactiever te volgen dan ooit tevoren. De start is dagelijks LIVE te volgen via de Facebookpagina van de Bossche Avondvierdaagse.

Deze LIVE uitzendingen zullen vanaf een paar minuten voor de start tot na de start te volgen zijn. Zo kunnen mensen die niet aanwezig zijn toch meegenieten van het plezier van hun familie, kinderen/kleinkinderen en kennissen.

Sinds dit jaar heeft de organisatie ook een eigen Instagram account waar dagelijks de leukste wandeltips geplaatst worden.

Naast al het internetgeweld, is de Bossche Avondvierdaagse ook dagelijks te zien op TV73.

De commerciële omroep zend het programma Avond4DaagseTV uit. Deze uitzendingen op televisie zijn telkens een dag later te zien vanaf 19:00 uur op kanaal 44 van Ziggo.

Er wordt nu al keihard gewerkt aan alle voorbereidingen die moeten worden getroffen aan de avondvierdaagse. Zowel op het internet als daarbuiten.

Wij hopen dat het dit jaar weer een super gezellige, feestelijke en spectaculaire wandeltocht wordt.

 

Volg de avondvierdaagse via social media;

Facebookpagina: Bossche Avondvierdaagse

Instagram: Bosscheavond4daagse

Twitter: @A4D073