Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar en zeker bij groot evenement als de Avondvierdaagse van ‘s-Hertogenbosch waaraan meer dan 4000 wandelaars deelnemen en veel publiek langs de routes is te vinden.
De vrijwilligers zorgen er voor dat alle wandelaars op een geordende en veilige manier kunnen lopen en genieten van de mooie omgeving van ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens de Avondvierdaagse worden de vrijwilligers ingezet op verschillende plaatsen zoals, opbouw startbureau, het inschrijfbureau, als verkeersregelaars, als controlepost, traktatiepost en bij de startknip.

De Stichting ‘s-Hertogenbossche Avondvierdaagse is erg trots dat zij de beschikking heeft over een groot aantal vrijwilligers die zich op een gezellige en enthousiaste  wijze inzetten voor de avondvierdaagse. Toch zijn er vrijwilligers die door omstandigheden niet inzetbaar zijn of er ontstaat een nieuw aandachtsgebied waardoor wij extra mensen moeten inzetten. Daarom ook deze oproep voor nieuwe vrijwilligers.


Aanmelden als vrijwilliger! Meld je dan aan via de volgende button

Startbureau

Op het startbureau worden de controlestrookjes uitgedeeld aan de wandelaars en is er op de de dinsdag nog gelegeheid voor na-inschrijving.
De vrijwilligers zorgen voor een soepele omwisseling van de controlekaartjes voor en na het wandelen. Ook worden op vrijdag een herinnering uitgedeeld aan de wandelaars. Medewerkers van het startbureau helpen bij het inschrijven, aan- en afmelden, de verkoop en het stempelen van de wandelboekjes.
Traditie is dat de school met procentueel de meeste inschrijvingen worden gehuldigd op het bordes wat op de Parade is geplaatst en krijgen een wisseltrofee overhandigd.

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer op drukke en onveilige punten te regelen. Hiervoor dienen zij minimaal 16 jaar te zijn en de jaarlijkse  E-Learning verkeersregelaar te volgen.
Het traject ” E-Learning verkeersregelaar  ” wordt gehouden van februari t/m maart, de vrijwilligers die zich als verkeersregelaar aanmelden, ontvangen voor die tijd nader bericht.